100% kwaliteit met Mouwlengte 7 overhemden

Een luxe overhemd met lange mouw. Voor de wat langere man is dit het mode item wat niet mag ontbreken in de kledingkast. Als een overhemd niet goed past, is dat alleen maar ergernis. En het staat niet netjes. Dus u zult zich ook niet op uw gemak voelen. Bij mouwlengte7.com hebben wij de oplossing. Onze collectie bestaat uit een diversiteit aan Mouwlengte 7 overhemden. Hier moet u ongetwijfeld kunnen slagen. Komt u er niet uit? Dan staan wij voor u klaar om u gericht advies te geven.

De manchetknopen voegen echt wat toe aan Mouwlengte 7 overhemden

Niet alleen een extra lange mouw is belangrijk bij het dragen van Mouwlengte 7 overhemden, ook de extra ruglengte maakt dit overhemd uniek. Het geheel is afgestemd op de lichaamsbouw van de moderne lange man. Wij produceren een eigen ontwerp van uitstekende kwaliteit. De lengte van de mouw is langer dan 70 cm. Een extra lengte is zo gek nog niet. U heeft dan altijd de mogelijkheid, de mouw wat omhoog te rollen. Voor een speels effect en het staat netjes. U kunt de mooie afwerking van de manchet laten zien. Voor een chique uitstraling. Door middel van manchetknopen blijft u mouw ook goed op zijn plaats zitten. Wij bieden een ruim assortiment aan in zowel enkele als dubbele manchetknopen.

De Mouwlengte 7 overhemden hebben een kleuren update ondergaan

Bij een werkafspraak wilt u er graag goed uitzien. Een zakelijk overhemd is de basis van een goede outfit. Welk dessin u kiest zoals een ruitje of streepje, is geheel aan u. Bij mouwlengte7.com hebben wij daar genoeg keuze in. Omdat u bij een vervolgafspraak niet weer hetzelfde wilt dragen, hebben wij de Mouwlengte 7 overhemden een kleuren update gegeven. Zo heeft u de mogelijkheid, om ook eens voor een totaal andere look te gaan. Een fris groene kleur of misschien wel gebrand oranje. Probeer eens een keer wat anders…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *