De leukste leren accessoires van dit najaar

Leer is weer helemaal terug en ook dit najaar gaan we weer veel leren accessoires zien. Dit is niet zo gek want leer heeft veel voordelen. Ten eerste is leer een duurzaam materiaal en gaat het lang mee. Met een leren tas kun je makkelijk tien jaar doen. Ook als hij een beetje slijt is dat nog steeds mooi. Daarnaast is leer ook stevig dus het biedt goede bescherming. Daarom wordt het vaak bij tassen of portemonnees gebruikt. Bovendien is leer tijdloos en past het overal bij. Wij zetten de leukste leer trends van dit najaar voor je op een rijtje.

Leren pasjeshouder
Een Pasjeshouder leer is niet alleen heel praktisch maar ook heel stijlvol. Tegenwoordig heb je heel veel pasjes op zak, dus dan is het handig om ze bij elkaar te kunnen houden. Het leer geeft een stijlvol effect aan de pasjeshouder. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals, bruin, zwart, geel en rood.

Leren sleuteletui
Ben jij ook altijd op zoek naar je sleutels? Dan is een leren Sleuteletui echt iets voor jou. Een sleuteletui is een praktisch klein mapje waar je je sleutels in kunt opbergen. Zo hou je je sleutels mooi bij elkaar en kunnen ze ook geen andere dingen beschadigen zoals je telefoon. Je kunt ze kopen in verschillende kleuren.

Leren riemen
Leren riemen gaan we dit najaar ook weer veel zien bij zowel mannen als vrouwen. Het voordeel van een leren riem is dat het overal bij past. Zowel bij zakelijke kleding als bij casual kleding. Als je ook leren schoenen draagt, is het wel belangrijk dat je de kleuren op elkaar afstemt. Draag dus geen bruine leren riem bij zwarte leren schoenen. Leren riemen heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Het voordeel van leren riemen is dat ze erg lang mee gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *