Fashion upgrade Pieter van de Marel

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Ook voor mijn kledingkast. Ik was dringend toe aan twee zaken, nieuwe overhemden en tevens ook nieuw ondergoed. Dit keer wil ik betere keuzes maken. Ik ben an sich tevreden met de outfits die ik droeg afgelopen jaar, maar kan beter volgens mijn vriendin. Tevens, wil ik meer kwaliteit. Sommige van mijn onderbroeken zitten al kleine gaten in. Dus wil kleding die langer meegaat, premium kwaliteit zeg maar.

Dus ik begon mijn zoektocht op het web. Googelen naar overhemden. Beetje vergelijken. Iets dat mij opviel is dat veel webwinkels tegenwoordig adverteren met strijkarm. Dus dat zijn overhemden die hoef je eigenlijk niet meer te strijken. Voor het beste resultaat kan wel, maar is niet strikt gesproken noodzakelijk zoals dat wel zo zou zijn bij andere overhemden op ouderwetse wijze vervaardigd. Enfin, het leek me wel wat. Want strijken daar heeft iedereen een broertje dood aan, mijn vriendin anders wel, haha! Dus ik dacht laat ik mijn vriendin al dat strijkwerk besparen door gewoon nu een verstandige aankoop te doen. De meeste strijkvrije overhemden vond ik bij hemdvoorhem (URL). Gratis verzending en 100 dagen bedenktijd, dat is fijn. Zo lang denk ik niet nodig te hebben om te beslissen of ik ga houden maar goed, beter te veel tijd dan te weinig tijd zou ik zeggen.

Even kijken verder, ze heten hemdvoorhem maar ze hebben ook veel onderbroekjes dus waarom niet gelijk mee bestellen. Het voornaamste merk dat ze aanbieden is het Nederlandse Ten Cate. Dit ziet er wel uit als een zeer solide merk ondergoed, dat zal ongetwijfeld jaren mee gaan. Als ik de klantenbeoordelingen en reviews doorlees in ieder geval wel. De onderbroekjes zijn misschien wat duurder dan ik normaliter gewend ben, maar als je er jaren mee doet, dan verdiend zich terug toch? Dus koos ik voor Ten Cate (URL 2).

Enfin heb zowel een set overhemden als een dozijn Ten Cate ondergoed nu in huis. Nou ik moet zeggen het bevalt me zeer. En de overhemden zijn inderdaad strijkvrij, tot nu toe nog geen enkele keer gestreken dit jaar, niet dat ik dat sowieso deed, mijn vriendin nogmaals, maar mijn vriendin die heeft het aantal strijkuren ook fors teruggebracht dankzij mijn slimme keuze en onze relatie is daar des te beter door geworden!