Hoe je de perfecte portemonnee aanschaft

Veel mensen maken gebruik van een portemonnee. In deze portemonnee bewaren ze hun pasjes en geld. Een portemonnee gebruik je vooral om je pasjes en geld niet kwijt te raken en bij elkaar te houden. Hoe vind je nou een portemonnee die bij jou past?

Dames- en herenportemonnee

Er zijn natuurlijk portemonnees voor dames en voor heren. Een heren portemonnee is over het algemeen donker en hebben een strak model. Het is vooral een praktisch model, belangrijke passen moeten erin kunnen, net zoals wat kleingeld en briefgeld. Een dames portemonnee ziet er vaak wat sierlijker uit. Dames hebben ook meer soorten waar ze uit kunnen kiezen. Je hebt bijvoorbeeld ook portemonnees die net een mini-handtasje lijken.

Materiaal van de portemonnee

Een portemonnee is vaak gemaakt van leer of kunstleer. Echt leer is stevig en gaat langer mee. Het kunstleer zal eerder gaan slijten. Omdat je het liefst lang met een portemonnee wilt doen, is het aan te raden om te investeren in een echt leren portemonnee. Deze zal langer mee gaan en voor de mannen (die altijd veel pasjes en geld er in stoppen) zal de stevigheid handig zijn. Het merk Bear Design heeft veel mooie leren portemonnees voor dames en heren.

Indeling van de portemonnee

Als je een portemonnee gaat kopen is het belangrijk om over de indeling na te denken. Wat is voor jou praktisch? Het is voor iedereen heel persoonlijk wat hij of zij prettig vindt. Je moet jezelf van ter voren afvragen wat je allemaal in jouw portemonnee kwijt wilt. Sommige mensen gebruiken hun portemonnee voornamelijk voor het opbergen van geld. Andere mensen gebruiken geen eens meer geld en pinnen alleen maar, waardoor zij alleen pasjes kwijt hoeven in een portemonnee. Er zijn ook mensen die al hun bonnetjes bewaren in hun portemonnee bewaren en persoonlijke foto’s. Denk daarom goed na. Wat ga ik in mijn portemonnee bewaren, hoeveel vakjes heb ik hiervoor nodig?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *