Luma kettingslot voor Vespa LX ART 3 sterren

De Vespa LX is een prachtig model scooter om te zien en is bovendien ook zeer betrouwbaar. Het is dan ook geen wonder dat deze retro scooter zo populair is. Helaas is de Vespa LX niet alleen populair bij scooterrijders, maar zijn er ook dieven die zeer gehaaid zijn en regelmatig proberen om een Vespa LX te stelen. Gelukkig is er nu dit fantastische Luma slot voor jouw Vespa LX, waarmee je alle dieven op een afstand houdt en met een gerust hart je Vespa LX kunt parkeren.

Zeer betrouwbaar kettingslot met ART 3 sterren

Met dit kettingslot beveilig jij je scooter tegen ongewilde dieven. Het slot is gemaakt van verharde schakels die maar liefst 10 mm dik zijn. Door de dikte en het materiaal gebruik van de schakels is het praktisch onmogelijk om dit slot eenvoudig door te boren, te knippen of te slijpen. Het instituut die sloten beoordeeld op dit gebied is genaamd ART en onderwerpt alle sloten aan meerdere tests. ART geeft dit kettingslot 3 sterren, wat een bovengemiddelde beoordeling betekent (bron). Wanneer je een diefstaldekking op je verzekering hebt dan is het aan te raden om de voorwaarden van je verzekering goed te controleren, want in veel gevallen wordt er om een specifieke ART-beoordeling gevraagd om recht te maken op je dekking.

Gebruiksvriendelijk slot met vuil werende cilinder

Luma is een zeer gerenommeerd slotenmerk en produceert tal van kwaliteitsloten, waaronder dit 170 centimeter lange kettingslot voor jouw Vespa LX. Dit kettingslot bestaat uit één stuk en is uitgerust met een vuil werende cilinder (bron 2), wat ervoor zorgt dat je slot altijd makkelijk open en dicht te doen is, omdat vuil op een afstand gehouden wordt en je slot niet vast zal lopen. Daarnaast is het slot ook voorzien van een afdekklepje die zorgt dat er geen water of ander vuil van buiten in het slot terecht kan komen. De lengte van dit slot is zeer prettig te noemen met 170 centimeter. Met deze lengte haal je niet alleen zeer eenvoudig het slot door je wiel heen, maar heb je genoeg lengte over om je slot ook nog aan een paal, hek of muuranker te bevestigen. Dit slot wordt altijd geleverd met een extra reservesleutel, zodat je altijd een sleutel achter de hand hebt, wanneer je deze onverhoopt kwijt raakt.