Optimaal presteren in het perfecte T-shirt

Wilt u altijd optimaal kunnen presteren waar en wanneer u maar wilt.  Dan helpt uw kleding u daarbij. Optimaal presteren gaat niet in een te kort of te krap T-shirt en daarom zijn er speciaal voor u extra lange T-shirts ontworpen die u onder uw overhemd kunt dragen of natuurlijk gewoon lekker casual. Waar u ook voor kiest, de uitkomst blijft altijd hetzelfde. Nooit meer te korte T-shirts die uit uw broek kruipen. Geen moeilijk gedoe, gewoon extra lange T-shirts voor heren in verschillende modellen en kleuren.

Een T-shirt komt en gaat

Heren T-shirts zijn toch wel echt de items waar geen man genoeg van kan hebben. Een T-shirt komt en gaat. Wellicht door slijtage of omdat het model niet meer van deze tijd is. Welk T-shirt is nu de juiste? Met elk jaar en elk seizoen komen er nieuwe stijlen, nieuwe prints. Elke man moet een paar tijdloze items in zijn kast hebben. Hoewel basic heren T-shirts prima zijn, is een beetje veelzijdigheid vandaag de dag vereist. Een speels printje of een bijzonder design zorgt dat u uit de buurt blijft van een saaie look. Een eenvoudige bedrukking is genoeg voor een goede casual look. Bent u meer urban? Probeer een grote en opvallende print. Creëer een mooie afwisseling tussen basics en speelse heren T-shirts.

De vraag is T-shirt of t-shirt

Misschien heeft u er nog nooit bij stilgestaan maar misschien ook wel. De grote vraag is: is het t-shirt of T-shirt? Waarom een hoofdletter? Dit probeer ik u nu voor eens en altijd duidelijk te maken. Stelt u even een T-shirt voor, in gedachten. Of voor de minder goede beelddenkers onder ons pak er gelijk eentje bij, dat maakt het nog duidelijker. Wat ziet u? Hoogst waarschijnlijk een middenstuk, voor om het lichaam, met links en rechts een korte mouw voor allebei je armen. Welke vorm ziet u er in? Juist, met een béétje fantasie is dit de vorm van een hoofdletter T!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *