Pasfoto amsterdam

Pasfoto Amsterdam

Voor al uw pasfoto of profielfoto’s helpen wij u graag. Dit doen wij in onze mooie studio gelegen in een zijstraat aan de bloemenmarkt. De fotograaf daar heeft voldoende ervaring om u pasfoto’s volgens de regels te maken. Ondanks de kleinere ruimte hebben wij alles wat er nodig is voor een goede foto. Zo zorgen wij er met u voor dat de foto’s helemaal naar wens zijn. Afhankelijk van de soort foto die u nodig hebt kunt u al binnen 5 minuten klaar zijn.

Naast de pasfoto’s helpen wij u ook graag met de make over van uw LinkedIn. We maken, selecteren en bewerken de foto’s helemaal naar uw smaak. Zo helpen wij dat uw profielen een goed beeld van u geven. De fotograaf geeft u tijdens het maken van de foto’s wat tips hoe u mooi op de foto komt te staan. Wij weten namelijk ook dat het niet altijd even makkelijk is om op de foto te gaan dus helpen wij u graag. Zo gaan wij samen met u voor die perfecte foto.

Gaat u op vakantie naar een land waar een visum nodig is? Ook dat is geen probleem voor ons. De fotograaf zal u vragen waarvoor de foto nodig is. Zo zal hij ervoor zorgen dat de foto wordt gemaakt met de juiste achtergrond en formaat. Het formaat van het ene land is niet het formaat van het andere land. Door onze ervaring en kennis weten wij welke regels er nodig zijn voor het desbetreffende land. Natuurlijk kunnen wij ook nog even voor de zekerheid opzoeken wat de regels zijn. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reis.

Door onze locatie zijn wij makkelijk te bereiken met de tram, metro, of te voet. Is uw foto niet goedgekeurd bij het stadsloket? Geen probleem met onze snelle service weten wij dit snel te regelen voor u. U krijgt de foto binnen 5 tot 10 minuten mee en u bent weer onderweg. U kunt dan bij ons ook gewoon vrij binnen lopen en u hoeft niet een afspraak te maken voor het maken van de foto. Ook geldt bij ons de regel dat als u foto van ons niet is goed gekeurd. U zonder kosten een nieuwe foto krijgt. Zo zijn wij zeker dat u de juiste foto heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *