Trends in wandtegels

Tegels zijn ideaal om een accentmuur te maken in de keuken of badkamer. Want tegenwoordig zijn er veel meer ontwerpen om uit te kiezen dan traditionele wandtegels in een witte, beige of grijze kleur.

Volg de meest recente interieurtrends en kies voor deze hippe wandtegels:

Visschubben

Dé wandtegel trend van het moment zijn visschubben. Deze tegels hebben de vorm van de beschermplaatjes rond de huid van een vis. Vooral in de badkamer is dit type wandbekleding erg geliefd.

Wanneer je naar het aanbod van een tegelzaak als Brukomtegel kijkt, zie je dat er enorm veel variatie is. Er bestaan niet alleen schubbentegels in een subtiele lichtgrijze kleur, maar ook heel opvallende tinten in bijvoorbeeld appelblauwzeegroen.

Glanzende afwerking

Enkele jaren geleden waren matte wandtegels heel populair. Die tijd is voorbij. Vandaag de dag zien we veel glanzende tegels. Vooral in kleinere woningen is dat een goede zaak, want ze reflecteren het licht waardoor een kamer groter lijkt dan ze werkelijk is.

Houtstrips

Wil je eens iets anders dan de gewone keramische wandtegels of tegels in natuursteen? Dan moet je eens houtstrips proberen. Deze strips bestaan uit dunne houtdelen met elk een andere diepte.  Zo kan je een mooi accent plaatsen op de wand in woonkamer, badkamer, toilet of keuken. De meeste winkels bieden houtstrips in verschillende materialen aan, zoals eik, teak of afromosia.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *