Een hippe style: Beton Ciré

De betonlook is hip, en steeds meer mensen kiezen voor deze look op de vloer, de wanden en zelfs in meubels. Beton Ciré is een betonstuc dat bestaat uit cement en hars dat is gewreven en gewaxt. Beton Ciré krijgt zijn bijzondere structuur door schuring en wrijving van het materiaal. En als eindresultaat krijg je een unieke, persoonlijke en hippe sfeer in huis, die bij iedere woonstijl past: romantisch, modern of landelijk. En als bijkomend voordeel kun je er ook nog eens jarenlang van genieten. Lees hier alle voordelen van Beton Ciré.

Een authentieke sfeer
Wanneer je kiest voor Beton Ciré, kies je voor kracht en kwaliteit. Deze look is van hoogwaardig materiaal dat krachtig is, en bestand tegen allerlei invloeden van het dagelijks leven. En of je nu voor een vloer van Beton Ciré gaat, de wanden of allebei: Beton Ciré heeft een schitterende afwerking waardoor je huis er strak uitziet en een authentieke sfeer krijgt.  Een van de belangrijkste voordelen van Beton Ciré is dat het naadloos is. Helemaal op de vloer krijg je hierdoor een prachtig resultaat en heb je geen last van naden waar bijvoorbeeld vuil in tussen blijft zitten bij het dweilen.

Door het hele huis
Daarnaast kun je Beton Ciré door je hele huis heen toepassen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de keuken en badkamer een Beton Ciré look te geven. Dit is mogelijk omdat het materiaal waterdicht is gemaakt met een speciale coating. Hierdoor is een badkamer in betonlook een hele hygiënische en slimme keus. Je hebt een strakke badkamer zonder naden, waar normaal gesproken snel schimmels kunnen ontstaan doordat er water achterblijft. Ook is het zo extra makkelijk te onderhouden. Beton Ciré is dus waterbestendig, maar ook krasbestendig. In de keuken kun je dus heel goed voor een Beton Ciré-vloer kiezen.

Onderhoud en kleurenschema
De Beton Ciré look is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals verschillende grijs-, bruin- en wittinten. Het onderhoud aan de vloer is erg makkelijk. Buiten de gewone schoonmaak om is het aan te raden om de vloer regelmatig met een speciaal schoonmaakmiddel te reinigen. Deze kun je gemakkelijk online bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *