Essentiële tips voor succesvol eiwitdieet

Ik heb even gekeken maar op dit moment lijkt het eiwitdieet het meest populaire dieet van Nederland te zijn. Geen wonder, ik bedoel de resultaten zijn goed vele mensen hebben al vele overtollige kilo’s geloosd op deze wijze. En er is weinig jojo effect te zien standaard een van de grootste valkuilen van dieet in het algemeen.

Toch zijn er een paar dingetjes om rekening mee te houden, om ook dit succes voor jou te kunnen garanderen.

Problematisch in eerste zin is dat veel mensen vallen af in een eiwitdieet met maaltijd vervangende shakes. An sich is dit prima. Maar het is zo dat er vele shake merken op de markt zijn, mensen zien door de bomen het bos niet meer. En hebben geen tijd of de kennis niet om de verpakking te bestuderen en dan met name de ingrediënten lijst. Er zijn shakes van merken als Kruidvat die zitten vol suiker. Nou ik hoef je in 2019 niet meer uit te leggen dat de gemiddelde Nederlander minder suiker zou moeten hebben in haar of zijn dieet niet meer. Dus dit is compleet van de gekke.

En als je nog meer merken bestudeerd dan ga je zien dat dit blijkbaar de norm is! Hoe kan het gezond zijn om af te vallen met een suiker drankje? Misschien raak je die kilo’s kwijt maar je houdt er suikerziekte aan over. Een schande eigenlijk. Dus wij op onderzoek wat zijn shakes die geen suiker bevatten en gezondheid voorop zetten. Op een gegeven moment konden we niet meer om Be-Slank heen (URL).

Deze shake bevat wel suikers, maar het goede soort. Kijk een shake zonder enige suiker is echt niet te drinken dit is het belangrijke onderscheid het moet gaan om natuurlijke suikers zoals die uit fruit. Niet kunstmatige suikers zoals in een snoepje. Fruit suikers mits met mate zijn prima en fruit heeft natuurlijk vele andere positieve zaken die erbij komen die niet in snoep zitten zoals vitamines, mineralen en vezels.

Een tweede tip is vervang slechts 1 maaltijd door een shake in het eiwitdieet. Hier staat beschreven de stappenplan van een effectief eiwitdieet (URL 2). Besteed hier aandacht aan en gegarandeerd je zult afvallen zonder suikerziekte op te lopen of andere nare kwalen.