Gave koppelsieraden voor stellen, vriendschap en familie

We hebben allemaal wel een speciale band met iemand. Dit kan een beste vriend zijn. Een innige familie relatie. Of natuurlijk voor de hand liggend een romantische relatie. Maar ook platonische relaties. Enfin, wat kun je nou doen om symbolisch gezien deze relatie extra in het zonnetje te zetten voor jullie beide? Ons antwoord: denk eens aan koppel sieraden.

Koppel sieraden zijn sieraden die dus twee personen dragen om de band te versterken en uit te dragen aan de wereld. De buitenwereld kan dankzij de sieraden op subtiele wijze vernemen dat jullie een band hebben. In dit artikel willen we een paar populaire opties en trends bespreken.

In de eerste plaats zijn er sleutelhangers. Dit is bijzonder makkelijk en toegankelijk want iedereen heeft wel een sleutelbos. Dus voor iedere relatie kan dit wel. Het is ook niet zo ingrijpen zeg maar als oorbellen bijv. Daar moet je toch gaatjes voor prikken indien je die nog niet hebt. En sommige personen gaan dat echt niet doen haha kan ik uit eigen ervaring vertellen, dus doen dan gewoon een sleutelhanger lekker laagdrempelig. We vonden ze hier: https://www.ikbensieraden.nl/koppel-sieraden/koppel-sleutel-hangers/. Met name de hanger met pijl en de notitie is erg leuk zou ik zelf zeggen.

Goed wat is de tweede trend van dit jaar op het vlak van de koppel sieraden? De kettingen. Net een stapje omhoog qua toegankelijkheid, maar ook een ketting is geen rocket science, die gooi je eenvoudig om je nek. Ideaal is de best friends ketting die men hier kan vinden (URL). De ketting zegt het al expliciet best friends. Dus als je met iemand zo een band hebt, wat beter dan dit sieraad aan jullie beide schenken en dit dagelijks dragen. Als moeder zijnde kun je dit sieraad natuurlijk ook voor je dochter kopen en haar beste vriendin van de basisschool. Succes gegarandeerd, want meisjes van rond die leeftijd zijn doorgaans weg van dit soort sieraden.

Al met al, zouden we dus aanraden om eerst te peilen, wat willen jullie zelf, wil je dagelijks een ketting dragen? Vooral doen. Ben je echter een van die personen of is je relatie een van die personen die dingen om de nek haat, neem dan vooral een sleutelhanger.