Je eigen fotocollage maken op canvas

Vind je het ook altijd lastig kiezen uit al die mooie foto’s van je vorige vakantie of familie? Verzamel dan meerdere foto’s bij elkaar en laat ze als een fotocollage op een canvas doek afdrukken. Het leuke is dat je bij TopDoek.nl al vanaf €4,95 euro een foto op canvas goedkoop kunt laten afdrukken. Ook kun je speciale fotobewerkingen laten uitvoeren. Heeft iemand rode ogen op de foto? Of staat er nog een datum in beeld? Deze foutjes worden gratis voor je gecorrigeerd. Ideaal toch? Daarnaast kun je eventueel je foto ook gratis laten omzetten tot een zwart wit of sepia foto. Kortom, een fotocollage op canvas laten maken was nog nooit zo eenvoudig en voordelig.

Wat is canvas nou eigenlijk?

Leuk een foto op canvas, maar ik hoor je denken: wat is canvas nou eigenlijk? Canvas is een stevig weefsel dat geheel volgens traditie van hennepvezels gemaakt wordt. Het woord canvas betekent letterlijk ‘gemaakt van hennep’ en is afgeleid van het 13e-eeuwse Engels-Franse woord canevaz. Een van de bekendste vormen van canvas is het schilderdoek die al door Grootmeesters als Van Gogh en Rembrandt werden gebruikt. Vandaag de dag kunnen ze met speciale technieken jouw favoriete foto op een canvas laten afdrukken. Hiervoor wordt een katoenen doek gebruikt en deze wordt voorzien van een speciale inkjet-coating. Deze speciale coating laat jouw foto stralen doordat de kleuren mooi helder en scherp erop worden weergegeven.

Kwaliteit van een foto op canvas

In de fotowereld is TopDoek.nl al meer dan 12 jaar toonaangevend. Ze werken alleen maar met hoogwaardige kwaliteit canvas. De inkten waarmee de foto wordt geprint is ook van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het geen probleem is als er zonlicht op jouw canvasdoek schijnt. Dit betekent overigens niet dat hij buiten kan hangen. De foto wordt op een stevig 300 grams canvas geprint. Tot slot wordt het doek op een houten frame gespannen. Hierbij heb je de keuze uit twee framediktes: 2 cm of 4 cm. Dankzij de topkwaliteit die TopDoek.nl levert gaat een foto op canvas je hele leven mee.

Waarom kiezen voor TopDoek.nl?

Wij kunnen tal van redenen opnoemen waarom je voor TopDoek.nl zou kiezen. Maar misschien is het voldoende om te zeggen dat TopDoek.nl inmiddels al door meerdere gerenommeerde partijen als Consumentenbond, Zoom.nl en DigifotoPRO verkozen is tot beste canvasprinter van Nederland. Daarnaast hebben ze inmiddels honderden tevreden klanten, waaronder fotografen, kunstenaars, reclamebureaus, resellers en vele andere partijen. De redenen waarom zij zo tevreden zijn? Die zijn simpel:

  • Constante kwaliteit
  • Aantrekkelijke kortingen/marges
  • Vast contactpersoon
  • In overleg is er veel mogelijk

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar TopDoek.nl? Kijk dan snel op de website en laat je inspireren.